Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea îl bagă, din nou, la înaintare pe Iordache pe protocoalele secrete

Monday, 08 October 2018, 09:45 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul PSD i-a delegat lui Florin Iordache atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților. Nu întâmplător, spun surse din PSD. Iordache ar urma să sesizeze Curtea Constituțională cu privire la un conflict între Parlament și Parchetul General, cu privire la protocolul semnat de SRI și Parchet în 2016.

“Din punctul meu de vedere, protocoalele sunt inadmisibile şi modul în care procurorul general a semnat aceste protocoale sunt de natură să creeze un conflict constituţional şi spun că ne gândim foarte clar să declanşăm un conflict constituţional datorită faptului că prin semnarea de către procurorul general a acestor protocoale, mă refer la cel din 2009 şi cel din 2016, a venit să adauge la Codul de procedură penală”, declara săptămâna trecută Iordache.

Săptămâna trecută, și premierul Viorica Dăncilă a reclamat la Curtea Constituțională existența unui conflict juridic între Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție în privința modului de formare a completurilor de 5 judecători.

Solicitarea a fost făcută în repetate rânduri chiar de Liviu Dragnea, al cărui apel urma să înceapă luni, 8 octombrie. Dragnea a fost condamnat deja în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri