HOROSCOP noiembrie 2015: Previziunile astrologului Maria Sarbu – „Berbecii se reinventează!”

Friday, 30 October 2015, 15:41 Sursă: REALITATEA.NET

In luna noiembrie 2015, Berbecii se reinventeaza, Leii vor cunoaste importante cresteri financiare, iar Scorpionii vor avea o perioada dificila in Casa Relatiilor.

Adaugă părerea ta

Citeste previziunile astrologului Maria Sarbu:

Horoscop noiembrie 2015 Berbec

Ai o luna de renastere si reinventare, traiesti cu intensitate fiecare sentiment si emotie, cauti cu inversunare raspunsuri la cateva probleme care te contrariaza, muncesti foarte mult si consumi multa energie prin perfectionism si responsabilitati. Proiectele de serviciu si devotamentul prin care te implici in tot ceea ce faci luna aceasta iti vor aduce epuizare energetica, fizica, sau mentala. Pentru ca pui bazele unor etape noi de viata, cu un mare impact pe termen lung, iti dedici tot timpul in munca si idealuri.

Tocmai ce ai indreptat greseli vechi de acum 10 ani si ai o sete de reusita ce te-ar putea ambitiona pana la extenuare, dorinta ta fiind de a planta seminte pentru viitor. Fii temperat pentru a evita probleme ale ficatului si ale tranzitului intestinal, colon.

Multe griji iti pot genera insomnii, iar perfectionismul si frica de esec te poate consuma pana la slabirea imunitatii sau pierderea placerii de a te bucura de prezent, ceea ce, pe termen lung ti-ar putea genera furie sau probleme de sanatate. Dragostea te stimuleaza sa iti gasesti mai mult timp pentru tine sa sa te cunosti mai bine. Financiar vei avea imbunatatiri considerabile pana in toamna anului viitor.

Horoscop noiembrie 2015 Taur

Riscurile si speculatiile iti vor aduce satisfactii majore in acest sfarsit de toamna. Puterea iti creste si multumirea sufleteasca atinge cote unice si supreme pe care inca nu le-ai cunoscut pana la aceasta varsta.

Iti poti creste veniturile prin jocuri, actiuni la bursa si orice situatie care presupune un grad de risc. De fapt este o perioada de viata in care vei invata ca puterea si evolutia vin atunci cand ai curajul sa iesi din confortul personal si sa incerci si altceva, cand poti fi flexibil si te poti adapta in functie de contexte si evenimente.

Sanatatea este influentata de excesele pe care le faci de ceva vreme incoace, de aceea ai nevoie sa fii mai atent la colesterol, circulatia sangelui si compozitia lui. Viata relationala se imbunatateste si cu o poveste de dragoste la serviciu sau prin schimbarea rutinei din dorinta de a iubi mai mult, mai deschis.

Horoscop noiembrie 2015 Gemeni

Iti doresti sa imbunatatesti viata de familie si sa aduci mai mult confort la tine acasa. Daca te gandesti la o achizitie sau o schimbare de loc, vei avea mari bucurii din aceasta toamna si pana la urmatoarea. Esti mai dispus si mai dornic sa fii in sanul familiei, sa te simti implinit alaturi de ai tai. Sanatatea iti este un pic slabita printr-o intoxicatie sau probleme hormonale, ori tranzit intestinal, colon.

Citeste continuarea pe Revista Teo