Horoscop 8 noiembrie 2019. Gesturi de simpatie şi de afecţiune vin din toate părţile

Thursday, 07 November 2019, 17:15, Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop 8 noiembrie 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 8 noiembrie 2019!

Adaugă părerea ta

Horoscop 8 noiembrie 2019. Berbec

Discută cu prietenii şi colegii, cu ceilalţi colaboratori, pentru că de undeva ai putea primi un pont profitabil ce merită pus imediat în practică pentru un ban în plus. Orice conversaţie poate gravita azi în jurul banilor, dar nu pentru a te plânge de cheltuieli sau pentru a-ţi aminti ce listă lungă de facturi te aşteaptă, ci pentru că primeşti de la alţii cele mai bune sfaturi despre cum reuşesc ei să se descurce în această junglă a datoriilor.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Taur

Parcă nu te poţi bucura pe deplin de evenimente excelente care se petrec în jurul tău. Tu ai încă unele dubii, nu eşti sigur că e momentul potrivit pentru a celebra deja succesul, şi rămâi încă în expectativă, de parcă ai aştepta să se aşeze toate lucrurile pe un făgaş mai clar înainte de a putea spune şi tu dacă e de bine sau de rău. Presimţi că nu e un succes deplin, ci încă se mai poate schimba ceva pe parcurs.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Gemeni

Deşi eşti înconjurat de multă lume, nu te poţi apropia de nimeni, de parcă te-ai afla printre străini. Nu găseşti subiecte comune de conversaţie, nu te poţi adapta în mediul respectiv şi orice încercare de a te apropia de ceilalţi duce la eşec. De fapt, la originea acestei stări de tensiune, se află neîncrederea unora, ostilitatea, poate chiar invidia cu care eşti privit de ceilalţi, sau orgoliile prea mari care generează această răceală în colectiv.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Rac

Nu poţi rămâne blocat în grijile care te-au copleşit la nesfârşit, dar există mereu cineva alături care te influenţează negativ şi te trage înapoi cu văicărelile sale. Fă un efort să te rupi de astfel de medii nefaste, pentru că nu-ţi fac bine. Alege-ţi cu mai multă exigenţă colaboratorii, pentru că azi ai tendinţa de a te alătura celor necăjiţi, săraci, trişti, care văd decât jumătatea goală a paharului.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Leu

Înarmează-te cu tot arsenalul tău de energie şi de resurse, pentru că eşti pe cale să intri într-o adevărată competiţie de idei şi de forţe pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Merită efortul, merită să tragi tare, chiar şi peste puterile tale, dacă aşa ţi se pare, deoarece la final te aşteaptă răsplata maximă pentru tot ceea ce ai investit. Nu trebuie să te temi nici de competitorii tăi, nici de armele la care vor apela rivalii tăi, pentru că, de departe, tu ai un as excelent în mânecă pe care vei şti să-l scoţi la lumină la momentul oportun pentru lovitura de graţie.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Fecioară

Ai grijă la tonul pe care îl foloseşti azi, mai ales faţă de cei dragi, din familie. Chiar dacă cineva din casă se întoarce nervos după o zi agitată, fii tu balsamul de care are nevoie pentru a se detaşa de toate motivele sale de iritare. familia este spaţiul ideal care adună toate energiile pozitive ca să vă împărtăşiţi unii altora tot ce s-a întâmplat frumos peste zi. Încearcă şi tu, şi ceilalţi, să lăsaţi la uşă motivele de enervare cu care v-aţi confruntat, astfel încât atmosfera de acasă să fie luminoasă, armonioasă, caldă!

Horoscop 8 noiembrie 2019. Balanță

Ar fi trebuit să faci azi o mare schimbare de direcţie, dar apare ceva care îţi strică ţie planurile, fiind nevoit să amâni totul pe altă dată. Devine frustrant, pentru că tu erai pregătit pentru marea noutate şi, când colo, nu-ţi ies treburile conform planurilor. Cum nimic nu e întâmplător, ai putea trata acest hop ca pe o şansă de a revedea încă o dată decizia luată, pentru că ar fi nevoie de unele ajustări, pe ici, pe colo.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Scorpion

Gesturile de simpatie şi de afecţiune vin din toate părţile, încât eşti de-a dreptul fericit. Ai alături de tine oameni care te îndrăgesc, care te completează perfect în planurile tale, care te privesc cu prietenie, şi în asemenea atmosferă toate ar trebui să-ţi meargă excelent. Ai numai motive de veselie şi de distracţie, şi în acest mediu tonic, pozitiv, se pot ivi şi şanse superbe de iubire.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Săgetător

Norocul te însoţeşte peste tot încât nici nu-ţi vine a crede ce bine îţi merg toate. De fapt, norocul tău se pare că apare prin oamenii pe care îi întâlneşti, pentru că de fiecare dată dai exact de persoana adecvată pentru problema care te preocupă în acel moment. Baţi la uşa care trebuie, întâlneşti prietenul de care aveai nevoie sau, dacă e vorba de specialişti sau persoane cu anumite funcţii de la care aştepţi rezolvarea unor chestiuni profesionale, îi găseşti în toane bune, disponibili pentru a-ţi oferi exact soluţia optimă.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Capricorn

Eşti şansa de pace şi linişte a unora mai pesimişti din fire care nu au de ce să se agaţe. Chiar dacă a te dedica lor înseamnă a te sacrifica pe tine, o faci cu dragă inimă, conştient că bucuria lor, energia lor, moralul lor depinde de felul cum te dăruieşti tu acestora. Ai un efect înălţător asupra celor trişti, bolnavi, singuri, deci îţi vei asuma această sarcină cu un soi de fericire nobilă, de parcă face parte din misiunea ta divină să fii altora de ajutor la greu.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Vărsător

Nu te aventura aşa la primul preţ care ţi se propune, fie că e vorba de şansa de a cumpăra ceva sau de a vinde un obiect, pentru că vei regreta mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie să mai negociezi, să obţii un preţ mai profitabil. Mai târziu e posibil să ţi se ofere un preţ mai bun şi nu vei mai putea schimba cu nimic lucrurile.

Horoscop 8 noiembrie 2019. Pești

Copiii necesită multă atenţie azi şi, oricât de obosit ai fi, te dedici lor cu inima deschisă, conştient că fericirea lor depinde de disponibilitatea ta. Eşti un părinte dedicat sau, dacă nu ai proprii tăi copii, eşti profesorul ideal, unchiul preferat, educatorul perfect prin excelenţă care îşi pune toată grija în slujba celor mai mici, care au nevoie acum de compania ta.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

Alte articole din: HOROSCOP