Horoscop 20 aprilie 2019. Se anunță un weekend cu surprize multe

Friday, 19 April 2019, 20:10 Sursă: REALITATEA.NET

Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru 20 aprilie 2019. 

Adaugă părerea ta

Berbec

Sâmbătă nu se anunța nimic deosebit și vei avea timp să te odihnești, însă duminică pregătește-te pentru o zi plină de activități care mai de care mai solicitante.

Taur

Petreci weekend-ul împreună cu o rudă mai tânără. Îți prinde bine mai multă mișcare, așa că nu te sfii să te implici în toate activitățile la care vei fi solicitat. Ai timp să te odihnești duminică.

Gemeni

Partenerul vrea să te ducă într-un loc special, dar un telefon primit de dimineață va întârzia plecarea. Asta te încurcă puțin, dar, în final, totul se va termină cu voie bună și distracție. Duminică dormi până la prânz.

Rac

Ai deja planuri pentru aceste zile încă de acum o săptămână, prin urmare știi exact ce vei face, mai ales sâmbătă. Duminică ai timp să petreci câteva ore și în compania celor din familie.

Leu

Te așteaptă un weekend romantic. Îl vei surprinde pe cel drag cu gesturile tale neașteptate și cu nouă ta atitudine. Duminică ți-o petreci la cumpărături și vei cheltui destul de mult.

Fecioară

O să petreci două zile departe de casă. Vei fi musafir, de data asta, pentru că un prieten foarte bun te invită să îl vizitezi. Chiar îți doreai o astfel de ieșire, așa că mergi cu drag.

Balanța

Te implici și încerci să ajuți un prieten într-o problemă sentimentală. Chiar dacă nu ești cel mai bun la a da sfaturi, poți, măcar, să îi oferi umărul pentru consolare.

Scorpion

Ți-a cam slăbit sistemul imunitar și simți că te prinde iar răceală. Nu te impacienta, bea un ceai și fă o baie fierbinte și vei reuși să ajungi și la întâlnirea programată pentru sâmbătă seară.

Săgetător

Nimic notabil în prima parte a weekend-ului, mai ales dacă alegi să stai acasă în față televizorului. În schimb, duminică se schimbă situația. După o zi petrecută în casă, de data asta vei stă în natură până seară târziu.

Capricorn

Sâmbătă faci cam prea mult efort și o să ajungi să-ți petreci duminică mai mult în pat. Poate că n-ar strică, în acest weekend, să te ocupi mai mult de sănătatea ta. Ai nevoie și de odihnă!

Vărsător

Primești o propunere care pare interesantă și o accepți imediat. E ceva legat de petrecerea weekend-ului, dar nu ai luat în calcul un lucru esențial: partenerul va fi de acord? Amâna răspunsul până te lămurești.

Pești

Afli ceva, sâmbătă, care te încânta. Dacă e adevărat ce ai auzit, înseamnă că a dat norocul peste ține! Totuși, mai așteaptă puțin până să anunți pe toată lumea. Verifică mai bine informația.

sursa