Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Furtuni puternice la Cluj şi Alba, cu acoperişuri şi bucăţi de bloc desprinse - VIDEO

Monday, 03 August 2009, 13:11 Sursă: Realitatea TV

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Andrei Biriş, două acoperişuri de case din cartierul Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca au fost smulse de vântul puternic, iar acoperişul unei alte case a luat foc în timpul furtunii.

"Am primit mai multe sesizări, printre care una privind acoperişul unei case de pe strada Octavian Fodor, care a luat foc după ce a fost trăsnit, o şură a luat foc în comuna Râşca, tot după ce a fost lovită de fulger. Câţiva copaci au căzut peste linii de înaltă tensiune, provocând întreruperea furnizării curentului electric, iar în Cluj-Napoca am avut şi 10-12 apeluri, în timpul furtunii, care sesizau inundaţii, unele dintre ele din cauza faptului că sistemul de canalizare nu a putut prelua cantitatea mare de apă căzută", a declarat Andrei Biriş corespondentului NewsIn.

Potrivit acestuia, la 112 au fost primite mai multe sesizări privind copaci căzuţi pe carosabil, iar echipele de pompieri intervin pentru a remedia situaţia.

În oraşul Aiud a plouat mai puţin de o oră. Vântul a distrus peste 70 de acoperişuri, iar apa a ajuns în beciurile caselor.

Imagini cu furtuna de la Cluj am primit şi de la telespectatorii Realitatea TV. Din cauza vântului o bucată din peretele unui bloc s-a desprins.

Bianca ne-a trimis imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net. Alex ne-a spus că traficul s-a desfăşurat cu dificultate din cauza vizibilităţii reduse, maşinile au încetinit, iar ştergătoarele nu mai făceau faţă ploii abundente. Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri