Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiul ministrului Tineretului, un tânăr slujitor cu înclinaţii homosexuale al Primei Biserici Ateiste

Sunday, 19 July 2009, 08:56 Sursă: Monitorul de Vrancea

O asemenea organizaţie, spun preoţii, este o erezie şi ia în batjocură învăţătura bisericească, fiind similară aşa-zisei biserici sataniste.

"Prima Biserică Ateistă" este, de fapt, o organizaţie laică, dar foloseşte termeni religioşi. Membrii acestei aşa-zise biserici pot deveni pastori, reverenzi, care sunt "hirotonisiţi" pe internet. Ei jură să elibereze lumea de credinţa religioasă şi "oficiază" ceremonii ateiste la nunţi şi înmormântări. Membrii "bisericii ateiste" neagă existenţa lui Dumnezeu, dar folosesc toată terminologia creştină.

"Copilul", cum spune mama Sorina Placintă, tânărul, cum spunem noi, pentru că este major, locuieşte în Elveţia, la Montreux, şi a obţinut titlul de "pastor" al "Primei Biserici Ateiste".

Statutul se conferă, la cerere, membrilor acestei comunităţi, care are cele mai multe filiale în Statele Unite ale Americii, dar a pătruns şi în Australia, Canada, China, Danemarca, Germania, Marea Britanie. România nu se află încă pe lista "bisericii" ateiste, dar iată că un român a devenit reverend în Elveţia şi un anunţ privind ceremoniile pe care acesta le oficiază a fost postat pe site-ul organizaţiei First Church of Atheism: "Veşti bune! Un alt preot ateu este disponibil pentru a susţine ceremonii în şi în jurul localităţii Montreux, Elveţia! Rev. Andrei Placintă este gata să vă satisfacă toate nevoile", anunţă site-ul.

Din datele afişate pe internet, Andrei Plăcintă a devenit "preot" pe 3 aprilie 2008, la ora 13:25:01. 

Datele lui de contact făcute publice pe site sunt:

Email - kryogane@gmail.com, Instant messanger / Social Network Services - A-Chat: andrei-placinta@firstchurchofatheism.com, Yahoo IM: kryogane.

Cei care vor sa fie "hirotonisiţi" trebuie să completeze un formular on-line, în care să scrie numele, adresa de e-mail, ţara şi depun un jurământ: "Sunt de acord să promovez un punct de vedere raţional asupra lumii, eliberat de misticism şi de supranatural."

Potrivit site-ului www.firstchurchofatheism.com, "Prima Biserică Ateistă" "s-a născut din necesitate", doctrina lor fiind "Nu există nimic în afara fenomenelor naturale. Gândirea este doar o funcţie a fenomenelor naturale. Moartea este completă şi ireversibilă. Avem încredere numai în umanitate, natură şi faptele dovedite ştiinţific".

Andrei Răzvan Plăcintă şi-a postat pe contul său de Facebook mai multe poze care îl înfăţişează în ipostaze homosexuale şi în preajma unor simboluri sataniste.

De parcă n-ar fi fost de ajuns pentru un vlăstar de ministru, Andrei Plăcintă şi-a postat pe contul de Facebook o serie de fotografii în care apare în preajma unor simboluri sataniste şi, mai mult, în ipostaze care tind să demonstreze că are înclinaţii homosexuale.- VEZI FOTO

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri