Final de vară blestemat pentru 3 zodii. Trec prin cele mai grele cumpene

Monday, 19 August 2019, 09:32, Sursă: REALITATEA.NET

Trei semne zodiacale sunt însă mult mai afectate de intrarea în semnul Fecioarei. Sfârșitul de vară va fi foarte complicat, cu agitație și obstacole greu de trecut, cu probleme la serviciu, tensiune și neînțelegeri, lipsă de comunicare în cuplu și chiar probleme de sănătate.

Adaugă părerea ta

Rac

Planurile tale sunt date peste cap, pentru că cineva din familie are nevoie de îngrijire. Dacă ți-ai propus să pleci în vacanță la sfârșitul lunii august, este foarte posibil ca planurile să-ți fie date peste cap. Apar probleme mici, dar foarte sâcâitoare, care te fac să alergi și să te agiți foarte tare: reparații pentru casă, comisioane, înștiințări juridice.

Simți că nimic nu-ți iese așa cum dorești și ai un sentiment de eșec și o stare de nervozitate care nu anunță nimic bun. Îți găsești refugiu alături de partenerul tău, dar cazi din nou în „plasa” deznădejdii atunci când nu este cu tine. 

 

Caută momente de pauză pe parcursul zilei, fie și pentru câteva clipe. Încearcă să găsești lucruri frumoase și care îți fac bine în apropierea ta, fie că este vorba de o cafea sorbită în tihnă 10 minute sau de ascultarea unei melodii preferate.

Scorpion

Simți că nu mai poți face față neliniștii care s-a strecurat în sufletul tău și începi să dai semne de depresie. O problemă medicală îți aduce multe temeri și nu poți să te gândești la nimic altceva. Ai nevoie de o vacanță mai lungă, pentru a-ți pune gândurile în ordine, dar primești și mai multe lucruri de făcut la locul de muncă.

În plan familial ai sentimentul că nimeni nu te înțelege și că ești lăsată să te descurci singură. Partenerul te anunță că va fi, la rândul său, foarte ocupat, chiar acum, când ai cea mai mare nevoie de el.

Încearcă să alungi toate gândurile negative care te copleșesc, altfel vei claca. Poți merge la un psiholog o perioadă ori poți încerca exerciții de relaxare și meditație sau rugăciune, până când va trece această perioadă tulbure.

Mai multe pe divahair.ro.