Coronavirus - România: 27296 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dispută în Coaliţie: unde sunt banii de la FMI?

Monday, 27 July 2009, 06:02 Sursă: Realitatea TV

Şedinţa Coaliţiei a fost una una tensionată. Şi asta după criticile aduse de PSD politicii economice duse de PD-L. Social-democraţii i-au cerut ministrului de Finanţe să explice cum au fost cheltuiţi până acum banii din prima prima tranşă a împrumutului cu FMI, ce va face cu urmatoarea tranşă de două miliarde de euro, dar şi ce s-a întâmplat cu banii împrumutaţi de pe piaţa internă.

"Ministerul de Finanţe trebuie să dea nişte explicaţii foarte clare despre împrumutul de 5 miliarde de euro din prima parte a anului", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, arătând, totodată, că, în prezent, se pare că s-a cheltuit, în medie, 1 miliard de euro pe lună.

Democrat-liberalii, prin vocea Elenei Udrea, s-au declarat nemulţumiţi de criticile formulate de partenerii lor de guvernare. Secretarul executiv al PD-L le-a cerut social-democraţilor să respecte protocolul încheiat între cele două partide prin aplicarea de sancţiuni împotriva celor care "vorbesc împotriva Coaliţiei". 

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri