De Ziua Națională, fă țării tale cea mai frumoasă declarație de dragoste: cumpără Fabricat în România

Thursday, 28 November 2019, 19:56 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Poate că nu ai privit niciodată lucrurile în felul ăsta, dar a cumpăra ceva fabricat în România este un gest patriotic care denotă încredere, responsabilitate şi respect.

Pentru rudele, prietenii şi cunoştinţele tale care lucrează într-o fabrică şi care astfel îşi păstrează locurile de muncă.

Pentru meşterul popular care trăieşte din ceea ce produce in atelierul lui. 

Pentru antreprenorul român care a cheltuit banii familiei ca să-şi dezvolte afacerea. 

Pentru o companie multinaţională care a ales România pentru a investi intr-o unitate noua de productie.
 
Te rog sa faci un un gest simplu, care in timp poate deveni un reflex. Când ai nevoie de ceva, uită-te prima dată dacă este fabricat în România, şi dacă îţi place, cumperi. 

Generezi o reacţie în lanţ ale cărei efecte nu se văd imediat, dar fii sigur că ea marchează schimbări durabile în timp. 

Nu se vor mai închide fabrici, mai mult ca sigur se vor deschide altele noi.

Banii rămân în România şi vor fi folosiţi pentru educaţie, sănătate, cultură.

Sunt şanse mai bune ca lucrurile fabricate în România să fie exportate, devenind cel mai bun ambasador de tara.

Copiii tăi, rudele tale, prietenii tăi, cunoştinţele tale, vor avea un loc de muncă sigur şi nu vor mai fi nevoiţi să plece din ţară. Vor avea un viitor acolo unde le e locul, in Romania.

România devine o ţară prospera, cu o economie puternică pentru care ai pus şi tu umărul.
 
Mulțumesc. Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-29 01:56:54
Ioan Stanciu

Acest articol ar trebui sa ajunga in ochii fiecarui cetatean roman, ca din pacate, stam prost cu constiinta nationala.

2019-11-29 02:47:18
Unde gasim?

Vrem sa cumparam direct de la producatorii romani! Unde sunt magazinele ? Cate magazine de acest fel sunt in Romania? Branzaria...prin care satele isi vand la oras produsele lactate? Magazinele de haine facute in casa sau la comanda......etc etc etc.....

2019-11-29 08:47:54
Cetateanul

O tara furata si dezinformata de 30 de ani !!! Cu oameni minunati de altfel, suntem suciti din cauza felului in care ne-am dezvoltat, fondul nostru este unul bun . Eu o sprijin neconditionat, doar daca nu pot sa cumpar ceva fabricat/asamblat in tara aleg in ultima instanta ceva strain . Si asta o fac zilnic, la fel cum zilnic incerc sa fiu om, nu doar de sarbatorile crestine . Este un semn de solidaritate, doar noi ne putem intrajutora, nu vedeti politicieni "invingatori" care defaimeaza familia ranjesc, nu au pic de respect fata de demnitatea acestui neam si nu mai stiu cum sa ne invrakbeasca, sa ne faca sa ne uram !

2019-11-29 09:02:20
Cetateanul

RE Unde gasim Din Penny poti cumperi 70-80% din necesarul zilnic facut in romania : - paine, lapte, oua, smantana, , ceapa, cartofi, faina, ulei, sucuri sau concentrate naturale .

Alte articole din: Promo TV