Cuplul verii 2019. Nativii care au parte de cea mai frumoasă iubire

Wednesday, 12 June 2019, 10:53 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Doi nativi ai zodiacului vor avea parte de cea mai frumoasă poveste de dragoste în această vară. 

Se vor completa reciproc, iar astrele vor fi de partea lor. Iată care sunt porumbeii zodiacului în lunile cele mai fierbinți ale anului 2019.

Scorpionul și Balanța vor găsi armonia împreună

Balanța va fi atrasă iremediabil de pasiunea și devotamentul Scorpionului. Firi profunde, amândoi vor încerca să se descopere și să ajungă la inima celuilalt. Înclinația către misticism a Scorpionului va fascina Balanța, care își va găsi echilibrul lângă acest nativ. În preajma lui se va simți protejată, admirată și răsfățată. Va învăța ce înseamnă loialitatea, răbdarea și stabilitatea.

Va găsi, în sfârșit, un partener cu care să comunice și care o va ajuta să se deschidă. Totuși, va trebui să impună niște limite, deoarece Scorpionul este extrem de gelos și posesiv. Relația va fi guvernată de pace, deoarece Scorpionul va găsi alături de Balanță armonia care îi calmează haosul interior. Va învăța să fie mai iubitor, mai deschis și să-și arate emoțiile. Relația lor va fi pasională, dar calmă, fără neliniști și suspiciuni. Scorpionul își va exploata partea creativă alături de Balanță.

Mai multe pe divahair.ro.Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP