Crin Antonescu: Alianţa dintre PD-L şi PSD s-a făcut la cererea lui Traian Băsescu şi a grupurilor clientelare

Wednesday, 13 May 2009, 09:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Cei din PD-L aţi fost puşi de preşedintele Traian Băsescu să vă aliaţi cu PSD la guvernare în încercarea de a anihila, în vederea alegerilor prezidenţiale, maşina de vot a PSD. Cei din PSD, aţi fost puşi să vă aliaţi cu PD-L pentru că grupurile dumneavoastră clientelare nu mai aveau răbdare şi doreau să intre imediat şi comod la guvernare: oricum, cu oricine, imediat!", a declarat Crin Antonescu.

Acesta l-a acuzat pe premierul Emil Boc că, în seara alegerilor electorale, când sondajele arătau că democrat-liberalii se află în urma social-democraţilor, a declarat că va face parteneriat cu PNL.

"Aţi strigat sus şi tare că vreţi să faceţi guvern cu liberalii pentru că aveţi compatibilitate de program, pentru că aţi avea coerenţă de guvernare şi n-aţi spus atunci nimic despre aşa-zisul dezastru pe care PNL şi guvernul său l-ar fi lăsat", a spus Antonescu.

De asemenea, preşedintele PNL a acuzat guvernarea că ar fi minţit cum că nu ar fi avut cunoştinţă despre criza economică, motivând că fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat criza. "Aţi fost informaţi despre criză şi dumneavoastră şi Traian Băsescu", a spus Antonescu, precizând că, atât SRI, cât şi Banca Naţională au anunţat criza.

Antonescu a criticat Guvernul Boc spunând că nu are niciun fel de solidaritate "nici cu ţara, nici cu întreprinzătorii, nici cu şomerii".

"Aveţi solidaritate cu clientel adumneavostră şi aveţi solidaritate între dumneavoatstră, atunci când interesele vă coincid", a conchis liberalul.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri