Cozmin Gușă: "Dezbaterea lui Iohannis, o amatoristică greșeală de campanie"

Tuesday, 19 November 2019, 15:43 Sursă: Realitatea Plus

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că dezbaterea la care Iohannis și-a invitat doar apropiații reprezintă o greșeală de campanie care nu s-a mai întâlnit până acum în România. Gușă eset convins că această dezbatere va avea efect invers: va lua procente de la Iohannis și le va pune în contul lui Dăncilă.

Adaugă părerea ta

"De data asta n am avut informații, dar având în vedere că-l cunasc bine pe Iohannis, am avut această bănuială că nu va dori să invite Realitatea la această dezbatere, din motive ce țin de felul lui de a fi. N-am să reacționez, pentru că banuiam că înțelepciunea lui Orban va prevala în fața problemelor persoanle pe care Iohannis le are la adresa Realității.

 

În primul rând, președintele, pentru că este în funcție, greșește flagrant cu această dezbatere prost regizată, din punct de vedere al locului și distribuției. Președintele țării are parteneriate cu mai multe categorii profesionale, una dintre cele mai importante fiind cea cu mass-media.

 

Este limpede că președintele nostru pierde în acest parteneriat.

 

Bine, câștigă transparență? NU!

Pentru că și-a selcționat atent interlocutorii, iar asta o să apară în fața publicului ca un soi de aranjament, chiar dacă nu este un aranjament.

 

O să răspundă la aceleași întrebări, la care a răspuns și săptămâna trecută. Nu văd că ar câștiga ceva cu dezbaterea asta.

 

Ce pierde? În primul rând, îi oferă lui Dăncilă un mare balon de oxigen, dîndu-i posibilitatea acesteia de a se victimiza, adica ăla mic care îl provoacă pe ăla mare la bataie, ca să se uite lumea din restaurant la ei”.

 

Îl va costa câteva puncte procentuale în favoarea lui Dăncilă. Cert este că văd un amatorism pe care nu l-am întâlnit în nicio campanie electorală de până acum.

 

CE mai pierde? Își ostilizează vectorii importanți din mass-media, care au câteva sute de mii de sustinatori, sau chiar milioaneul, precum Crtistian Tudor Popescu, nu-i puțin lucru, am văzut analiza lui Cristoiu, iar enumerarea poate continua. Â

 

Această ostilizare a mass-media, de miercuri până sâmbătă, Iohannis nu va fi privit cu simpatie de trusturile de presă, în condițiile în care nu are mijloacele necesare să-și mobilizeaze electoratul.

 

Lebăda neagră a campaniei este această dezbatere, haotic organizată, ciudată, cu oameni selcționați ciudat. Dacă voiai transparență, de ce nu ai informat lumea, să acreditezi jurnaliști, pe care să-i inviți acolo? Este o aberație strategică a campaniei", a spus Cozmin Gușă.

 

Comentarii Existente
2019-11-19 16:25:47
un inginer prost

Bravo patratel deci aia de la antena 3 si rtv sunt cu iohannis

2019-11-19 16:30:19
borfasi

Dancila a avut dreptate cand ti-a dat cu flit.

2019-11-19 16:56:26
un roman

Ai luat teapa fraere , analistule rosu🤣😋

2019-11-19 18:01:27
Theodor

Domnule Gusa...te vad un om destept,stai linistit ca nu fuge nimeni spre dancila Eu il votez pe iohanis nu ca mi place de el..dimpotriva... Nu pot vota maimuta

2019-11-19 18:47:13
Marius

Bă da' deștept ești, te trădează fața! După ce ai îngropat Realitatea, acum vii și dai tu lecții, ANAL-istul c. U. R. U. L. U. I.

2019-11-20 00:13:55
dinu fetcu

ce altceva putea spune acest asa zis consultant politic al carui mentor profesional autodeclarat la inmormantarea acestuia a fost generalul de securitate iulian vlad? exceptionala decizie a presedintelui de a face curatenie si printre trusturile de presa care incet incet se demasca si-si arata adevarata lor fata. gusa a gresit mizand mult in seara asta pe denise rifai si pe ioana ene dogioiu. "maestrul" cristoiu n-a fost disponibil? si ce penibili au fost acei jurnalisti de la trusturile de presa neluate in seama de presedinte la iesirea acestuia din cladirea bcu si care ar fi dorit sa-i ceara socoteala presedintelui pentru ca nu i-a invitat si pe ei la dezbatere. dupa 30 de ani de la revolutie, romania este unde este, numai din cauza oamenilor politici? presa, cainele de paza al democratiei, formator de opinie, n-are nici-o contributie in asta?

2019-11-20 00:48:35
va lua procente de la Iohannis și le va pune în contul lui Dăncilă

Vise taica vise. Somn usor.

2019-11-20 01:21:54
IonIta

Ori esti prost ori nu gindesti .Nu te credeam atit de corupt

2019-11-20 01:23:13
IonIta

Ori esti prost ori nu gindesti .Nu te credeam atit de corupt

2019-11-20 01:23:46
IonIta

Ori esti prost ori nu gindesti .Nu te credeam atit de corupt

2019-11-20 01:26:41
IonIta

Sper ca tu sa citesti ce ai scris acum si sa tragi concluzii peste 7,8.9.10 ani

2019-11-20 01:40:17
IonIta

Unul dintre cei mai prosti corupti prinsi este vilcov dar este un geniu ce nu are Pnl.psd.pmp.alde.etc ar trebui sa isi execute pedeapsa in fol statului roman.Decit mincare cazare si ideile lui ne vor scoate din mocirla in care ne-ati bagat dvoastra

2019-11-20 07:06:36
Paine si circ in Romanica

Intelepciunea lui Orban.... Ba frate, unii chiar s-au nascut prosti. Pufoaica, Bufon , traieste din bani de la plicuri cu spaga si acum este intelept?!?

Alte articole din: Promo TV