Circa 30 de maşini au fost vandalizate de către o bolnavă psihic, funcţionar public

Monday, 21 October 2019, 11:02 Sursă: REALITATEA.NET

30 de autoturisme parcate în diferite zone ale orașului Tulcea au fost vandalizate, zgâriate şi avariate de către o femeie! Aceasta are în jur de 55 de ani şi, atenţie, este funcţionar public, angajată a unei entităţi administrative aflată în subordinea Primăriei Tulcea şi a Consiliului Local, unde lucrează de aproximativ 30 de ani! Individa este în evidenţele medicilor psihiatri de foartă multă vreme! 

Adaugă părerea ta

În noaptea de miercuri spre joi, s-a răzbunat pe autoturismele a cinci colegi de muncă şi pe alte vreo 25, la întâmplare, tocmai pentru a nu atrage atenţia asupra zonei de răzbunare.

Însoţită de un câine de talie mare şi cu ajutorul autoturismului, aceasta a umblat toată noaptea, în tot oraşul… S-a folosit cel mai probabil de o şurubelniţă şi un corp contondent. A zgâriat maşinile de jur-împrejur, foarte adânc, până la tablă, iar la anumite autoturisme a spart farurile şi stopurile, producând astfel pagube de sute de milioane de lei vechi.

În urma investigaţiilor jurnalistice am identificat locul de muncă al femeii, pe care nu îl vom dezvălui, dosarul fiind în anchetă, dar şi pentru a-i proteja pe cei cu care am vorbit. Am reuşit să identificăm şi alţi câţiva păgubiţi, cu care am stat de vorbă. Interesant este faptul că la poliţie ajung zilnic plângeri pe această temă, în funcţie de când şi-au găsit proprietarii maşinile avariate în parcare.

Detalii pe Realitatea de Tulcea