Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cine urmează după Grecia?/Noi dezvăluiri despre fuga în Serai a lui Ponta

Monday, 06 July 2015, 16:12 Sursă: REALITATEA.NET

Este rezultatul referendumului din Grecia un cal troian în Uniunea Europeană? Vor deschide radicalii de stânga alte terenuri de luptă pe continent sau liderii UE au priceput că trebuie să regândească principiile coeziunii europene fără umbră de ipocrizie? Vorbesc ei aceeaşi limbă sau joacă la două capete? S-a întărit sau nu poziţia lui Vladimir Putin? Ce se ascunde în spatele demisiei ministrului de Finanţe grec, o veste bună pentru solidaritatea europeană sau un nou joc populist al premierului Tsipras?

A ajuns Europa la momentul „stop şi de ca capăt?” EXISTĂ VREUN RISC ÎN ROMÂNIA? Răspunsurile de la Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Iulian Fota, fost consilier prezidenţial pentru Securitate Naţională, profesorul Mircea Coşea, fost ministru al Reformei, analistul de politică externă Ştefan Popescu şi jurnaliştii Ion M. Ioniţă şi Costi Rogozanu.

Iar de la ora 23.00 vei afla informaţii noi şi în exclusivitate despre FUGA ÎN SERAI. De ce nu seamănă operaţiunea „Genunchiul” cu Fuga din Egipt, cum se străduiesc să demonstreze jurnaliştii de casă ai premierului, ce legătură există între terenurile de golf din Belek-Antalya şi acuzaţiile aduse de procurorii anticorupţie lui Victor Ponta şi cât de tare clocoteşte PSD din cauza vidului de putere umplut artificial cu Rovana Plumb.

Este adevărat că sfetnicii lui Ponta iau în calcul varianta unei afecţiuni psihiatrice care să-l scape pe premier de răspunderea penală?

ADEVĂRUL numai la „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România! Pe RealitateaTv, RealitateaFm si online pe Realitatea.netAlte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri