Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai amuzante sporturi din lume. Nici nu știai că există

Sunday, 26 November 2017, 20:31 Sursă: REALITATEA.NET

În orașul Guatemala este încă popular un joc numit Maya Ball, care implică obținerea unei mingi de cauciuc solid prin intermediul unui set de inele fără a folosi mâinile.

Vara, sute de oameni se înfruntă în Malta pentru a participa la o prococare dificilă - de a încerca să urce o "gostră", un pol acoperit cu grăsime. Datând din Evul Mediu, jocul cere participanților să se îndrepte spre vârful polului alunecos și să scoată un steag pentru a câștiga premii.

Festivalul ”Elephant Chitwan” din Chitwan, Nepal, include biliard, curse de canoe, precum și alte jocuri care implică elefanți.

Sepak Takraw este un sportiv nativ din Asia de Sud-Est. Jucătorii trebuie să folosească orice parte a corpului lor - pe lângă mâini și brațe - pentru a trimite o minge mică în curtea adversă. Regulile exacte pot varia în funcție de locul în care se practică sportul.

Fingerhakln este numele acordat unei competiții tradiționale jucate în Germania. Doi oponenți care stau la o masă își prind degetele mijlocii într-o panglică de piele și o trag pe cealaltă pe linia centrală a mesei. Sportul are chiar clase de greutate diferite.


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri