Cazul Caracal, întorsătură neașteptată! Plângere penală pe numele procurorilor

Tuesday, 03 December 2019, 08:04 Sursă: Realitatea.NET

Noi acuzații în cazul Caracal. Avocații familiei Luizei au anunțat că vor depune plângere la adresa procurorilor. Ei acuză anchetatorii că nu au intervenit la audierile de ieri când Gheorghe Dincă ar fi fost agresiv. 

Adaugă părerea ta

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lasconschi, susține că acuzațiile făcute de avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, sunt false.

Luni, Pop declara că a fost amenințat de Gheorghe Dincă că fetele sale vor fi violate și că bestia din Caracal ar fi vrut să îl bată. Laschoschi spune că lucrurile nu stau nici pe departe așa.

"Îl va da în judecată pe domnul Tonel că a declarat că și-ar fi violat fiica. Despre asta a fost vorba și în acest context probabil că domnul Tonel nu a înțeles, domnul Dincă a întrebat ce ar fi zis domnul Tonel dacă cineva l-ar acuza că și-a violat fiica", a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă
Comentarii Existente
2019-12-03 14:48:00
Atita timp cit nici un descreirat nu abuzeaza beizadele !!!

Totul e OK si nu doare pe nimeni ce fac si spun descreieratii. Ba chiar sint lasati in pace pentru ca procurorii sa nu isi foloseasca neuronii plictisiti. Infractorii le dau lectii procororilor ...

Alte articole din: JUSTIŢIE