Bogdan Licu, despre interimatele prelungite: ”Atacurile susţinute demotivează anumiţi colegi”

Thursday, 12 December 2019, 10:40 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Procurorul general interimar Bogdan Licu a făcut declarații, joi, la sediul CSM.

El a vorbit despr interimatele prelungite la șefia celor mai importante instituții de Justiție și spune că unii dintre colegii săi sunt demotivați.

”Atacurile susţinute demotivează anumiţi colegi. Cel mai mare rău care s-a întâmplat în ultimii ani acesta a fost: demotivarea colegilor în a-şi face datoria şi în a fi tentați să ocupe anumite funcţii de conducere. Eu sunt convins că sunt colegi suficient de motivaţi şi de puternici, bine pregătiţi profesional, care să opteze pentru aşa ceva şi care să instrumenteze toate aceste cauze pe care suntem obligaţi să le soluţionăm", a declarat Bogdan Licu.

"Nicio situaţie provizorie nu este pozitivă în nicio instituţie. Este bine să avem şefi numiţi, care să îşi asume, care să fie responsabili şi conştienţi de importanţa funcţiei pe care o ocupă. Şi interimarii îşi asumă şi eu cred că mi-am asumat şi la primul şi la al doilea interimat", a mai declarat Licu.

"Nu am spus că mă înscriu, am spus că reflectez, iar dacă voi face acest pas, vom discuta la acel moment", a declarat Licu despre situaţia în care ar putea fi acceptat ca procuror general.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-12 11:04:19
Atâta de independenti sunt procurorii ,de se bat pe ei poiticienii cei mai cu gura mare,ca de balenă

Mai sunt si procurori care simp pulsul țării si nu vor sa ia decoratii de la francezi si serviciile american si nici laude de la suedezi,ca dna.Laura Codruta Koweshy .Daca procurorii ar fi crescuți la tară.ar avea inima de plugari,care nu se lasa dusi,ca Moromete,cu sirectiluri sau bani,multi si transferai in pensii.De ce nu candideaza dl procuror interimar ?Dar cine l-a rugat ,casunt reguli clare,dovezi si recomandări si apoi..apoi ce ?

Alte articole din: JUSTIŢIE