Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Antena 3 a primit amendă maximă de la CNA

Wednesday, 16 December 2009, 08:39 Sursă: REALITATEA.NET

Postul de televiziune Antena 3 a fost amendat marţi cu 100.000 de lei, amendă maximă, pentru emisiunea \"Ştirea zilei\" din 9 decembrie, în care au fost aduse acuzaţii la adresa Narcisei Iorga. Potrivit CNA, în respectiva emisiune Gabriela Vrânceanu Firea şi Corneliu Vadim Tudor au adus acuzaţii membrei CNA Narcisa Iorga, încălcându-se în acest fel dreptul acesteia la demnitate şi propria imagine. CNA va trimite şi o scrisoare postului Antena 3 pentru ca televiziunea să ceară scuze telespectatorilor.

\"Mai rămâne doar ca CNA-ul să ne închidă postul. Asta e tot ce le-a rămas de făcut, mai ales dacă îndrăznim să spunem ceva rău despre unii din membri CNA-ului. Mulţumim, în egală măsură, în primul rând PDL-ului, care are trei membri acolo, cât şi PSD-ului şi PNL-ului\", a declarat pentru Mediafax Sorin Oancea, director general Antena 3. Totodată, CNA va trimite şi o scrisoare postului Antena 3 pentru ca televiziunea să ceară scuze telespectatorilor.

În cele şapte săptămâni de campanie electorală, Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat amenzi în valoare totală de 315.000 de lei, spune paginademedia.ro. Potrivit membrilor CNA, am avut parte de cea mai amendată campanie electorală de până acum.

Cel mai aspru au fost sancţionate posturile centrale, care au adunat două treimi din totalul celor 315.000 lei. “Cel mai amendat post rămâne Antena 3, unde adesea nu s-a asigurat echilibrul prevăzut de legislaţia de campanie”, a declarat preşedintele CNA Răsvan Popescu, care a amintit şi de situaţia neobişnuită a canalelor cu specific muzical Etno TV şi Taraf TV, \"care au făcut campanie în favoarea unui singur candidat\".

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri