Agenţii şi ofiţerii de la Poliţia Autostrăzi, specialişti în înmormântări

Monday, 30 March 2009, 14:40 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET

"Deja am prins experienţă faţă de cele ce trebuie făcute. Unii se ocupă de sicriu şi cruci, alţii de îmbrăcăminte, alţii cu autorităţile locale pentru procurarea unui loc de veci", a declarat comisar-şef George Grigore.

În ultimele luni, angajaţii Poliţiei Autostrăzi au condus pe ultimul drum trei persoane. Misiunea cea mai grea a fost să le găsească acestora un loc de veci. Pentru asta, au mers din primărie în primărie.

"La primăria Chiajna ne-am lovit de refuzuri legat de înmormântare, la Bolintin la fel. E greu să găseşti autorităţi care să ajute", a precizat agent- şef Sorin Cosac, de la Poliţia Autostrăzi.

Odată locul găsit, poliţiştii au pus mână de la mână pentru a strânge banii necesari înmormântării: coşciug, haine, cruce, lumânări.

Dacă poliţiştii nu s-ar fi ocupat, persoana decedată ar fi fost ţinută doi ani la institutul de medicină legală, iar apoi ar fi fost incinerată. Asta pentru că nu există o lege clară care să oblige autorităţile să se ocupe de caz. Până atunci, poliţiştii continuă să se descurce pe cont propriu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri