A tâlhărit o sală de jocuri din Caracal, ameninţând o angajată cu sticla de bere

Sunday, 24 November 2019, 10:42, Sursă: Realitatea.NET

O sală de jocuri din Caracal a fost tâlhărită, duminică dimineaţa, de un tânăr în vârstă de 22 de ani care a reuşit să fugă cu aproximativ 9.000 de lei după ce a ameninţat o angajată cu o sticlă de bere.

Adaugă părerea ta

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că declarat că tânărul a fost identificat ulterior de poliţişti şi, la ora transmiterii acestei ştiri este audiat de oamenii legii.

„În aceasta dimineață, in jurul orei 07.30, am fost sesizați despre faptul că într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Caracal ar fi avut loc o tâlhărie.

Din primele cercetări se pare ca un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi amenințat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat și în prezent este la sediul Poliției Municipiului Caracal, unde este audiat de către polițiști“, a declarat Alexandra Dicu.

Detalii pe Realitatea de Olt

UPDATE | În urmă cu aproximativ 15 minute, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie din această dimineață a fugit din sediul Poliției Municipiului Caracal.

Forțe sporite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt angrenate în activități de căutare.

Află toate detaliile halucinante pe realitateadeolt.net.