REALITATEA SPIRITUALĂ

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET
În fiecare duminică, de la ora 13.00 la 14.00, cu George Grigoriu
Într-o lume acaparată de probleme materiale, se cuvine să ne gândim și la suflet.  Realitatea Spirituală este o emisiune în care sunt abordate teme și subiecte de interes din perspectiva valorilor tradiționale, culturale și spirituale. Este o fereastră pentru cei care vor să ”respire”atmosfera liturgică, duminicală, dar și o soluție la îndemână pentru întrebările frecvente pe care ni le punem fiecare dintre noi atunci când ne raportam la căutările interioare, relațiile cu semenii nostri și legătura cu Dumnezeu.

Este o emisiune prin care ne propunem să ne descoperim și să evoluăm sufleteste, astfel încât să putem performa mult mai ușor în viața cotidiană, să fim mai buni. Încercăm de fiecare dată, să ne raportam la valori și modele autentice, uneori abandonate sau uitate de către societate, din diverse motive.

Invitații emisiunii sunt oameni a căror voce merită ascultată, sunt persoane care au demonstrat că pot fi repere pentru semenii lor. Artiști, profesori, preoți, medici, avocați, jurnaliști, scriitori sau cercetători se vor găsi mereu în prima linie pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră. Realitatea Spirituală se dorește o emisiune de suflet într-o lume profund materială.

 Adaugă părerea ta
Alte articole din: Realitatea Spirituală