Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Topul vedetelor care au făcut bani după moarte: Michael e depăşit de Yves Saint Laurent

Wednesday, 28 October 2009, 14:35 Sursă: REALITATEA.NET

Considerat unul dintre cei mai mari designeri ai secolului XX, Yves Saint Laurent este în fruntea clasamentului, după ce în 2009, afacerile înfiinţate de el au adus venituri de 350 de milioane de dolari.

Compozitorii Richard Rodgers şi Oscar Hammerstein, creditaţi ca inventatori ai musicalului modern  ("Oklahoma", "Babes in Arms", "Carousel", "South Pacific" şi "The King and I" şi "The Sound of the music"), ocupă poziţia a doua, în top, cu venituri de 235 de milioane de dolari.

Regele muzicii pop se situează pe locul al treilea în clasament cu venituri de 90 de milioane de dolari, generate în numai cinci luni de la dispariţia sa. Tocmai de aceea, specialiştii sunt de părere că Michael Jackson va fi o fabrică de făcut bani în anii următori, deoarece drepturile de autor vizează toate proprietăţile sale. În schimb, Yves Saint Laurent nu va mai repeta performanţa din acest an. 

Pe locul al patrulea se află Elvis Presley, cu venituri de 55 de milioane de dolari, urmat de scriitorul J.R.R. Tolkien, cu 50 de milioane de dolari.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri