Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Franţa - Irlanda în barajul pentru calificarea la CM 2010

Monday, 19 October 2009, 12:24 Sursă: REALITATEA.NET

Au mai rămas nouă locuri disponibile pentru turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal, ce se va disputa anul viitor în Africa de Sud, iar patru dintre ele vor fi ocupate de formaţiile de pe Bătrânul Continent.

Luni, la Geneva, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de baraj, care se vor juca între cele mai bune opt formaţii care au încheiat pe locul secund în cele nouă grupe preliminare. Meciurile în cauză sunt: Irlanda - Franţa, Portugalia - Bosnia-Herţegovina, Rusia - Slovenia şi Grecia - Ucraina. Partidele tur se vor juca pe 14 noiembrie, în timp ce returul e programat pe 18 noiembrie.

De departe, meciurile cele mai echilibrate sunt cele dintre Franţa lui Ribery şi Benzema şi Irlanda antrenată de Giovanni Trapattoni şi cel al grecilor lui Otto Rehhagel şi ucrainenii sfert-finalişti la ultima ediţie a Mondialelor.

În rest, Africa mai trebuie să trimită trei naţionale la CM 2010, iar două selecţionate se vor stabili în urma meciurilor de baraj Noua Zeelandă - Bahrein (0-0 în prima manşă, din Bahrein) şi Uruguay - Costa Rica.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri