Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premierul sloven le şterge pantofii jucătorilor naţionalei

Thursday, 15 October 2009, 14:03 Sursă: REALITATEA.NET

Premierul sloven Borut Pahor s-a oferit să le şteargă pantofii componenţilor naţionalei de fotbal a acestei ţări în cazul în care echipa reprezentativă reuşeşte, luna viitoare, calificarea la Mondialele din Africa de Sud.

Pentru aceasta, Slovenia va trebui însă să treacă de barajul ce va avea loc luna viitoare, când adversară îi va fi Portugalia, Rusia, Franţa sau Grecia, însă primul ministru s-a simţit dator să vorbească despre fotbal într-o conferinţă de presă azi, la o zi după victoria cu 3-0 din San Marino, care a făcut posibilă calificarea la baraj.

"Avem o a doua şansă şi, dacă o vom valorifica le voi curăţa jucătorilor pantofii", a spus Pahor. În istoria sa, Slovenia a mai participat la două turnee finale, Euro 2000 şi CM 2002.

Tragerea la sorţi a meciurilor de baraj va avea loc pe 19 octombrie, la Zürich, iar jocurile sunt programate în dublă manşă, pe 14 şi 18 noiembrie. În urna capilor de serie se regăsesc Franţa, Rusia, Portugalia şi Grecia, iar oponente le vor fi Ucraina, Irlanda, Bosnia-Herţegovina şi Slovenia.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri