Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liga Campionilor - Markus Babbel e dezamăgit de jocul lui Stuttgart din meciul cu Unirea

Wednesday, 30 September 2009, 06:44 Sursă: NewsIn

"Sincer, nu mi-a plăcut jocul echipei mele. Deşi am marcat repede, nu am reuşit să ne impunem jocul şi am pierdut foarte uşor prea multe mingi. Cred că puteam mult mai mult, le-am şi spus jucătorilor mei că vom câştiga dacă nu vom primi gol. Reuşita gazdelor a venit pe fondul unor greşeli în lanţ comise de elevii mei", a opinat tenicianul grupării şvabe.

Referitor la prestaţia lui Marica, Babbel a spus: "Ciprian a evoluat foarte bine în meciul de la Timişoara şi m-am gândit că la fel o va face şi în această seară. Din păcate, nu a reuşit nicio acţiune individuală periculoasă. Oricum, nu am ce să îmi reproşez în privinţa alcătuirii primului 11".

Chiar dacă Stuttgart a acumult numai două puncte după primele două etape din Grupa G a Ligii Campionilor, Babbel este de părere că echipa sa va obţine calificarea în optimile competiţiei: "Calificarea depinde numai şi numai de noi. Consider că avem şanse destul de mari să ieşim din grupe. Unirea nu m-a surpins cu nimic în această seară, a jucat exact aşa cum am crezut. Alcătuiesc un grup compact, care se apără foarte exact".

Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marţi cu VfB Stuttgart, scor 1-1, şi a obţinut primul său punct în Liga Campionilor, competiţie în care a reuşit să marcheze şi primul gol.

În cealală partidă din grupă, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 4-1.

Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5).

În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla.


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri