Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum este răsfăţat Hugh Hefner de iubitele lui sexy şi gemene

Friday, 18 September 2009, 08:47 Sursă: REALITATEA.NET

Fetele nu au stat prea mult pe gânduri şi şi-au montat o bară de striptease pentru a-l distra pe iubitul lor, în vârstă de 83 de ani.

Se pare că frumoasele gemene nu împart dormitorul cu Hefner, deoarece acesta are "cartierul general" în camera unei alte iubite ceva mai mature, Crystal Harris, în vârstă de 23 de ani.

Cu toate acestea, tinerele de 19 ani nu par deranjate de lipsa iubitului lor.  "Dormitorul nostru arată foarte bine. Avem un pat care se roteşte, adus din Chicago, un televizor imens şi o vedere perfectă către petrecerile din curte. Iar acum vom aduce şi o bară pentru striptease", a povestit plină de entuziasm Karissa Shannon.

La fel de fericită este şi sora ei, care a mărturisit că se simte "ca într-un castel Disney".

Crystal, cea de-a treia iubită a lui Hefner, a declarat că la Conacul Playboy au parte de foartă multă distracţie: "Ne uităm împreună la filme. Ne place la nebunie să ne relaxăm împreună, să ne distrăm şi să petrecem timpul alături de fete. Încercăm să ne simţim bine".

Fondatorul imperiului Playboy a început relaţia cu acest trio la începutul acestui an, după ce s-a despărţit de fostele sale prietene Holly Madison, Kendra Wilkinson şi Bridget Marquardt.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri