Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Un presupus criminal, îngerul păzitor al lui Messi

Wednesday, 02 September 2009, 11:03 Sursă: REALITATEA.NET

Ariel Pugliese a fost angajat de Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) pentru a-l păzi pe mijlocaşul Barcelonei cât timp se află în ţara sa, convocat la naţională pentru partidele din preliminariile CM 2010. Nimic neobişnuit până acum, doar că "umbra" lui Messi este un "barra brava", adică membru al unei facţiuni ultra-violente a galeriei echipei Nueva Chicago.

Din "palmaresul" său fac parte mai multe incidente violente, cum a fost şi unul înregistrat în 2007, în urma căruia un suporter al echipei Tigre şi-a pierdut viaţa. În urmă cu un an, Pugliese a fost rănit de glonţ şi a făcut recuperare la sala de forţă a clubului Nueva Chicago.

Poreclit "Gusano" (n.r. - viermele), Ariel Pugliese nu este un simplu huligan, ci chiar un lider al galeriei de la Nueva Chicago, una dintre cele mai violente din Argentina. El este un personaj certat cu legea de-a lungul timpului şi chiar a fost suspect de crimă. El a fost anchetat pentru că ar fi participat la uciderea lui Marcelo Cejas, un suporter al echipei Tigre, asasinat pe 25 iunie 2007, chiar la finalul unui meci. Procesul în acest caz nu s-a încheiat nici acum, la mai bine de doi ani de la incident.

Potrivit publicaţiei Ole, angajarea lui Pugliese ca bodyguard al lui Messi ar fi fost facilitată de Dady, unul dintre fizioterapeuţii naţionalei Argentinei, care în trecut a activat la Nueva Chicago. Aceeaşi sursă notează că "Gusano" are pe rol şi un proces în care facţiunea de galerie pe care o conduce est acuzată de corupţie.
Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri