Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Bittman: Am plecat de la concertul Madonnei după 30 de minute

Thursday, 27 August 2009, 12:50 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu am stat până la sfârşit. Mie îmi place alt gen de spectacole, cele în care artistul vine şi cântă şi moare pe scenă alături de public", a mărturisit Dan Bittman. Artistul este de părere că show-ul Madonnei a fost mai mult un spectacol media sau unul "de aerobic", deoarece diva şi-a dezvăluit mai degrabă calităţile fizice, decât cele vocale.

"Cred că 85% a fost pe bandă sau cu ajutorul backing vocals.  Spectacolul Madonnei este foarte frumos, însă e ca un videoclip. E ca şi cum ai sta într-o sală de cinematograf şi te-ai uita la un film", a declarat Bitman. 

Pe de altă parte, artistul român recunoaşte că "la nivelul acesta de efort este foarte greu să cânţi şi să dansezi în acelaşi timp, şi să reuşeşti să-ţi menţii şi suflul, şi să cânţi corect."

La fel ca şi alte mari voci din industria muzicală românească, Dan Bittman susţine faptul că Madonna "nu a fost niciodatã o voce de excepţie, ea a fost o apariţie, la fel cum s-a şi întâmplat aseară".

Întrebat de ce a părăsit Parcul Izvor la numai 30 de minute de la începerea show-ului, Dan Bittman a spus că a plecat din cauza atmosferei foarte reci. "Nu mi s-a părut că îmi transmite ceea ce mă aşteptam să-mi transmită". 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri