Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Organizatorii susţin că nu sunt vinovaţi de întârzierea divei şi de praful de la concert

Thursday, 27 August 2009, 08:45 Sursă: REALITATEA.NET

"Organizatorii nu sunt de vină pentru sonorizare, pentru faptul că scena sau ecranele erau prea mici, artiştii de talia Madonnei vin cu producţie proprie, aşa e spectacolul Sticky&Sweet, aşa a fost peste tot", a declarat Dragoş Chişcoci.

Numărul de toalete, de asemenea, a fost suficient, susţin reprezentanţii Emagic, dar 70% dintre spectatori s-au strâns în aceeaşi zonă, s-a prelungit şi soundcheck-ul şi s-a format un "bulgăre de zăpadă". 

Organizatorii s-au gândit să ude gazoanele înainte de concert, dar s-ar fi făcut noroi şi nu ar fi fost o soluţie. Aşa că au preferat să-l lase aşa cum era.

\'\'Am avut de ales între o gură de praf sau un picior rupt. Praful este ceva fizic, nu l-am putut controla. Norii s-a format când a început lumea să intre buluc. Din păcate nu avem un stadion în România, care să poată găzdui un asemenea eveniment \'\', susţine Laura Coroianu, director firmă organizatoare turneu.

Cât priveşte aglomeraţia de nedescris, criticată de cei care au asistat la concertul divei pop, organizatorii spun că s-au respectat normele europene.

\'\'Numărul spectactorilor a respectat normele internaţionale de trei spectatori pe metru pătrat. Nimeni nu s-a plâns că a fost prea aglomerat\'\', a mai spus Laura Coroianu.

În ceea ce priveşte întârzierea, Dragoş Chişcoci susţine că e discutabilă. Concertul a fost anunţat că începe la zece şi chiar a început cu zece minute mai devreme. La toate spectacolele Madonnei a fost diferenţă de o oră între DJ Paul Oakenfold şi artistă, nu doar în România.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri