Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ciprian Marica: Vrem să marcăm repede, ca Timişoara să nu mai spere la calificare

Tuesday, 25 August 2009, 16:25 Sursă: REALITATEA.NET

VfB Stuttgart aproape că şi-a asigurat calificarea în grupele Ligii Campionilor, în dauna Timişoarei, încă după manşa disputată săptămâna trecută, pe Bega. Returul programat miercuri seara, de la ora 21.45, în Germania, lasă puţine şanse bănăţenilor, dar tocmai existenţa lor îi face pe nemţi să-şi ia în continuare măsuri de precauţie.

"Vrem să marcăm cât mai rapid, fără a le oferi adversarilor şansa de a înscrie şi de a spera la calificare. Timişoara este o echipă valoroasă, însă în meciul retur nu va putea conta pe câţiva jucători, fapt care ar putea reprezenta un avantaj pentru noi. Cu toate acestea, în fotbal s-au văzut multe surprize", a declarat Ciprian Marica pentru site-ul grupării germane.

"Nu vrem să-i lăsăm adversarului nicio şansă. Fără îndoială, partida va fi una specială pentru mine, întrucât, după cum se ştie, voi evolua împotriva conaţionalilor mei. Voi fi foarte motivat, cum de altfel sunt de fiecare dată", a mai spus Marica.

Antrenorul formaţiei germane, Markus Babbel, a declarat la rândul său: "Ar fi o neglijenţă din partea noastră să pierdem calificarea. O avem în mâini şi vom face tot posibilul pentru a ne califica în grupele Ligii Campionilor".

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri