Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Patronul Playboy a oferit 4,6 milioane de dolari pentru un loc de veci situat sub mormântul lui Marilyn Monroe

Tuesday, 25 August 2009, 08:17 Sursă: NewsIn

Potrivit mai multor zvonuri se pare Hugh Hefner, răsfăţatul iepuraşilor Playboy, a fost unul dintre cei 21 de doritori care au intrat în cursa organizată de eBay, pentru a-şi adjudeca locul de veci poziţionat chiar sub mormântul divei decedate în 1962. Karen Bard, expert în cultura pop pentru site-ul eBay a refuzat să ofere detalii suplimentare asupra neobişnuitei tranzacţii.

Mormântul licitat, de o mare simplitate, nu se diferenţiază cu nimic de celelalte zeci din cimitirul unde locurile de veci sunt încastrate unele asupra celorlalte. Ceea ce-i dă valoare este proximitatea de mormântul lui Marilyn Monroe. Actualul locatar, un anume Richard Ponser, a cerut expres să fie înmormântat ... pe burtă, pentru a sta cu faţa spre Marilyn. Soţia sa, Elsie, acum în vârstă de 70 de ani, şi-a ţinut promisiunea în cei 23 de ani cât a trecut de la înmormântarea soţului, dar în final a decis să vândă preţiosul mormânt, pentru a-şi plăti datoriile, conform LA Times.

Speculaţiile privind identitatea cumpărătorului îl indică pe proprietarul revistei Playboy, Hugh Hefner, care s-ar ascunde sub preudonimul de  O***S. "Cred în lucrurile simbolice. A-ţi petrece eternitatea alături de Marilyn este prea frumos, pentru a rata ocazia", ar fi declarat acesta în 1992, când şi-a cumpărat un loc de veci în acelaşi cimitir, pentru suma de 75.000 de dolari.

După apariţia în presă, se pare că oferta cumpărătorului a fost retrasă. "Sunt profund dezolat, dar trebuie să anulez, din cauză că am probleme cu plata", a justificat acesta.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri