Coronavirus - România: 53186 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prinţul Felipe al Spaniei şi Letizia Ortiz, un cuplu de basm

Monday, 27 July 2009, 05:44 Sursă: Realitatea TV

Membrii familiilor regale au fost dintotdeauna urmăriţi la fiecare pas. Interesul creşte exponenţial când vine vorba despre vieţile lor amoroase. Prinţul Felipe al Spaniei nu face excepţie. A curtat pe rând un fotomodel, o membră a familiei regale germane şi o aristocrată. Dar a ales să-i ceară mâna unei prezentatoare de televiziune, fără vreun titlu nobiliar.

Numele ei, Letizia Ortiz Rocasolano, astăzi prinţesa Letizia de Asturia. O jurnalistă care trecuse printr-un mariaj scurt, fără să ajungă vreodată, în adevăratul sens al cuvântului, la altar. Tocmai faptul că a fost căsătorită doar civil înainte, i-a permis să aibă o nuntă de basm cu prinţul Felipe, fără critici din partea Bisericii Catolice. Prinţul Felipe şi Letizia s-au cunoscut în 2003.

La doar o lună de la prima întâlnire s-au logodit, iar în primăvara anului următor şi-au unit destinele. O veritabilă nuntă regală, întrecută poate doar de cea a prinţului Charles cu prinţesa Diana. De atunci au trecut cinci ani, în decursul cărora prinţesa Letizia i-a dăruit soţului său două fetiţe, Leonor şi Sofia.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri