Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un puşti de 12 ani a debutat în prima ligă din Bolivia

Monday, 20 July 2009, 09:43 Sursă: REALITATEA.NET

Un puşti foarte talentat, Mauricio a fost aruncat în teren chiar de tatăl său, Julio Cesar Baldivieso, unul dintre cei mai mari fotbalişti bolivieni ai tuturor timpurilor care în prezent este antrenor principal la Aurora.

Mauricio nu şi-a dezamăgit tatăl. Supranumit "Împăratul", Julio Cesar Baldivieso s-a arătat foarte mulţumit de fiul său, pe care l-a trimis în teren încă din minutul 39 al meciului pe care Aurora l-a pierdut cu 0-1 în faţa celor de la La Paz.

Deşi a avut motive să fie mândru de puştiul său, Julio Cesar a fost nevoit să treacă şi prin momente mai puţin plăcute, atunci când a fost martorul unui atac criminal asupra lui Mauricio. Deşi a primit o lovitură urâtă la gleznă, în urma căreia a avut nevoie de îngrijiri în afara terenului, puştiul de 12 ani a uitat repede de durere şi a revenit pe teren în aplauzele publicului entuziasmat de ceea ce vedea.

Potrivit presei boliviene, Mauricio se află deja în atenţia unor mari cluburi din Europa, iar Real Madrid ar fi făcut deja o ofertă concretă pentru el.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri