Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Funeraliile lui Michael Jackson vor fi probabil mai spectaculoase decât ale prinţesei Diana

Tuesday, 30 June 2009, 11:48 Sursă: NewsIn

Luni seară, la patru zile de la moartea subită a cântăreţului în vârstă de 50 de ani, data funeraliilor nu era cunoscută încă. Joseph Jackson, tatăl lui Michael, declarase că aşteaptă rezultatele unei a doua autopsii. "Nu suntem încă pregătiţi", a spus el, în prezenţa reverendului Al Sharpton, militant pentru drepturile civice şi prieten al cântăreţului.

Pastorul, care a sosit duminică la Los Angeles pentru a ajuta la pregătiri, anunţase mai devreme că familia ia în calcul organizarea mai multor ceremonii simultane în lume, pentru a răspunde imensei popularităţi a lui Michael Jackson.

"Cine ştie? Acest eveniment are potenţialul de a fi imens, pentru că tot ce a avut legătură cu Michael Jackson a fost supradimensionat", apreciază într-un interviu acordat AFP Robert Thompson, profesor de cultură pop la Universitatea din Syracuse.

"În cazul Dianei, au existat unele limite, pentru că era prinţesă", deşi Lady Di şi prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, erau divorţaţi la momentul decesului ei, în 1997, într-un accident de maşină la Paris. "Dar în cazul lui Michael Jackson nu există practic niciun fel de regulă, totul este posibil", adaugă Robert Thompson. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri