Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Michael Jackson lua medicamente ca să fie în formă pentru concertele de la Londra

Friday, 26 June 2009, 03:05 Sursă: NewsIn

Brian Oxman, avocat al familiei Jackson, a declarat la CNN, referindu-se la decesul cântăreţului, că "nu a fost ceva neaşteptat (...), din cauza medicamentelor pe care le lua".

"Oamenii din anturajul lui i-au permis să aibă acces la medicamente. Dacă vă gândiţi că a fost vorba despre un abuz de medicamente în cazul Anna Nicole Smith, nu e departe de ceea ce am asistat şi în viaţa lui Michael Jackson", a adăugat el.

"Nu ştiu câte medicamente lua, dar am auzit din familie că era o cantitate foarte mare", a spus Oxman referindu-se la Jackson.

La rândul său, un fost purtător de cuvânt al lui Jackson, Michael Levine, a declarat pentru AFP că nu este surprins de moartea fostului său client. "Trebuie să mărturisesc că nu am fost surprins de vestea tragică de azi", declară el într-un e-mail. "Michael a urmat un drum incredibil de dificil şi adesea autodistructiv, de ani de zile. Talentul său era indiscutabil, dar la fel şi disconfortul faţă de regulile acestei lumi. O fiinţă umană nu poate suporta un asemenea nivel de stres", a adăugat el.

Medicii au încercat timp de peste o oră să-l reanimeze pe Michael Jackson după ce acesta s-a prăbuşit la domiciliul său ca urmare a unei aparente crize cardiace, a declarat joi Jermaine Jackson, fratele starului şi purtătorul de cuvânt oficial al familiei.

Regele muzicii pop ar fi suferit un stop cardiac, dar cauza oficială a decesului nu va fi cunoscută decât după autopsie, a precizat Jermaine Jackson într-o conferinţă de presă foarte emoţională, susţinută la câteva ore după decesul brusc al lui Michael Jackson, la Los Angeles.

Michael Jackson anunţase în urmă cu câteva luni, după o absenţă publică de câţiva ani, că va reveni pe scenă cu o serie de nu mai puţin de 50 de concerte, pe care urma să le susţină la Londra, începând din iulie şi până în martie anul viitor.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri