Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liga Campionilor - Toure afirmă că Barcelona va avea un meci foarte dificil cu Manchester

Monday, 25 May 2009, 15:33 Sursă: NewsIn

"Toată lumea aşteaptă acest meci, pentru că se întâlnesc cele mai bune formaţii din lume. Partida o să fie una spectaculoasă, pentru că cei 22 de jucători sunt valoroşi, iar oricine poate câştiga. O să fie foarte dificil, pentru că Manchester United este o echipă fantastică", a spus Toure.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a adăugat că ştie că gruparea catalană trebuie să muncească foarte mult, dacă vrea să cucerească trofeul pus în joc. "Sunt foarte puternici şi din punct de vedere fizic, au în lot un fotbalist cu adevărat mare, Cristiano Ronaldo, iar anul trecut au câştigat Liga Campionilor. Trebuie să fim motivaţi sută la sută, pentru că altfel nu putem să învingem. Am luat eventul şi simt că putem câştiga", a adăugat mijlocaşul lui FC Barcelona.

Ivorianul a afirmat că este dispus să evolueze pe orice post în finala Ligii Campionilor. "Sunt norocos că pot mereu să joc la mijloc, îmi place acolo şi cred că evoluez cel mai bine pe acel post. Dacă mi se cere să joc mai în spate, o voi face, vreau să-mi ajut echipa", a adăugat Toure.

Altfel, Andres Iniesta şi Henry s-au antrenat alături de lotul echipei la ultima şedinţă de pregătire înainte de placarea spre Roma.

Finala Ligii Campionilor va avea loc miercuri, între FC Barcelona şi Manchester United, pe Stadio Olimpico, din Roma, de la ora 21:45.


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri