Cupa UEFA / FINAL: SV Hamburg - Werder Bremen 2-3. Bremen merge în finală alături de Şahtior!

Thursday, 07 May 2009, 18:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

SV HAMBURG - WERDER BREMEN 2-3

Componenţa echipelor:

SV Hamburg: Rost - Demel (Boateng 63), Gravgaard, Mathijsen, Jansen (Aogo 77) - Pitroipa, Jarolim, Alex Silva (Benjamin ), Trochowski - Petric, Olic. Antrenor: Martin Jol-

Werder Bremen: Wiese - Fritz, Mertesacker (Prodl 54), Naldo, Boenisch - Baumann - Frings, Diego, Ozil - Pizarro, (Niemeyer 90) Rosenberg (Almeida 62). Antrenor: Thomas Schaaf.

Arbitri: Frank De Bleeckere - Peter Hermans, Danny Huens - Serge Gumienny (toţi din Belgia).

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 90+3 Fluier final. Werder Bremen se califică în finală, după un meci cu un final dramatic.

Min. 87 2-3 Ivica Olic (SV Hamburg)

Final nebun de meci la Hamburg. Ivica Olic reuşeşte dubla, învingându-l pe Wiese cu o lovitură de cap, cu pământul, după o centrare a lui Pitroipa.

Min. 83 1-3 Baumann (Werder Bremen)

Gazdele primesc lovitura de graţie, Baumann înscriind cu capul pentru 3-1, din apropiere. La un corner de pe stânga, Almeida a reluat cu capul spre poartă, Rost a atins mingea doar cu vârfurile degetelor, Trochowski a respins de pe linia porţii, dar a trimis balonul în capul lui Baumann de unde a ricoşat în plasă.

Min. 78 La o fază la care Hamburg a marcat, în urma unui corner, centralul belgian De Bleeckere a luat o decizie discutabilă, anulând golul după ce Ivica Olic şi Baumann s-au faultat reciproc în careu.

Min. 66 1-2 Pizarro (Werder Bremen)

Claudio Pizarro aduce Werder Bremen în avantaj cu un şut de la 25 de metri, la care portarul gazdelor, Frank Rost, a fost prost plasat.

Min. 61 Marcel Jansen a pătruns pe stânga, a centrat în faţa porţii, însă Pitroipa nu a ajuns la minge, care a sărit până la Trochowski, în faţa căruia Wiese a reuşit să respingă cu piciorul.

Min. 52 Pizarro a marcat cu capul pentru Werder Bremen, însă reuşita sa a fost anulată pentru ofsaid, iar scorul rămâne 1-1.

Min. 46 S-a reluat jocul la Hamburg.

Min. 45 Pauză la Hamburg. Scorul este egal, 1-1.

Min. 29 1-1 Diego (Werder Bremen)

Bremen restabileşte egalitatea în Derby-ul Nordului Germaniei, mutat acum pe scena Cupei UEFA. El s-a demarcat foarte bine şi a scăpat singur cu Rost, pe care l-a învins cu un şut din interiorul careului.

Min. 13 1-0 Ivica Olic (SV Hamburg)

Olic, unul dintre cei mai buni jucători de la Hamburg în meciul tur, a scăpat singur cu Wiese, profitând de o nesincronizare a apărătorilor de la Werder, şi a marcat cu o scăriţă, din interiorul careului.

Min. 1 A început meciulAdaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri