Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bucharest Fashion Week a debutat cu colecţia de primăvară-vară a creatorului italian Rocco Barocco - GALERIE FOTO

Tuesday, 28 April 2009, 06:43 Sursă: REALITATEA.NET

Sedus de construcţiile coloniale din Havana, stilistul s-a inspirat din acest peisaj. Pe scenă apare spectacolul unei călătorii.

Liniile ample ale hainelor nu fură nimic din feminitate. Sunt marcate toate momentele zilei. Dimineaţa începe cu costume în două piese, cu guler anchior şi cu mâneca accentuată, o adevărată "beach couture". Costumelor li se adaugă şi caftane brodate cu preponderenţă în tonuri de auriu.  

Pentru după amiază sunt preferaţi panatalonii foarte largi şi cămăşile din organza, jerseu şi voal. Rochiile sunt făcute din jerseu, preferat pentru că este o ţesătură moale, care pică uşor şi pot fi asortate cu sacouri scurte, cardiganuri sau eşarfe. Apar şi rochii de zi din organza, care surprind plăcut, materialul fiind, în mod clasic, preferat pentru ţinutele de seară.
Materialul este folosit şi pentru pantaloni, cămăşi şi trenciuri, care completează în mod fericit ţinutele.

Doamnele pot opta şi pentru ţinute ultrafeminine din şifon, rochii până la genunchi sau până la glezne în culori tinereşti, cu imprimeuri cu flori şi fluturi. Creatorul a preferat doar pete de culoare în tonuri naturale de pământ, violet şi turcoaz.

Accesorille sunt confecţionate şi materiale naturale şi rafie. Pălării mari, genţi supradimensionate şi pantofi cu talpa compensată, acoperită de ţesături asortate cu îmbracamintea sau tocuri foarte înalte, completează ţinutele.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri