Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Beckham spune că este onorat că l-a depăşit pe Bobby Moore la numărul de selecţii

Sunday, 29 March 2009, 12:40 Sursă: NewsIn

Fostul căpitan al naţionalei a fost introdus pe teren în locul lui Aaron Lennon şi a bifat meciul său cu numărul 109 la echipa naţională, reuşind să-l depăşească pe Bobby Moore, care avea 108 selecţii. Cele mai multe partide jucate pentru Anglia, 125, le are portarul Peter Shilton.

"Este o ocazie specială pentru mine să ajung să-l depăşesc pe Bobby Moore la numărul de selecţii. Este o onoare şi sunt foarte mândru, dar cel mai important a fost că echipa a câştigat meciul. A fost o seară bună pentru mine, dar şi mai bună pentru echipă. Dedic această performanţă familiei mele, care m-a susţinut mai ales în momentele slabe ale carierei", a afirmat David Beckham.

Anglia a câştigat cu 4-0 partida contra Slovaciei, din preliminariile CM 2010, prin golurile reuşite de Heskey, Rooney (2) şi Lampard.

Al doilea gol al lui Rooney a venit după o pasă a lui Beckham, iar fostul căpitan spune că el şi-a făcut datoria, deoarece rolul lui este de a oferi pasa decisivă. "Acest lucru l-am făcut toată cariera. Mă bucur când pot să-mi aduc contribuţia la un gol, mai ales că există jucători precum Wayne Rooney, Emile Heskey şi Peter Crouch, care pot să înscrie", a mai spus mijlocaşul care în prezent este împrumutat la AC Milan.

Căpitanul Angliei, John Terry, l-a lăudat pe Beckham pentru performanţa reuşită: "El mereu face diferenţa, aceasta este principala calitate pe care o aduce echipei. Este mereu foarte determinat şi luptător şi sunt sigur că i-a dat de gândit selecţionerului".

Beckham a recunoscut că ar fi preferat să fie titular în echipa pregătită de Fabio Capello, dar se mulţumeşte şi cu statutul de rezervă. "Cei de pe bancă sunt foarte importanţi. Am văzut asta în 1999, cu Teddy Sheringham şi Ole Gunnar Solskjaer. Toţi vor să fie titulari în naţională, dar mă bucur că îmi pot aduce contribuţia la rezultat", a spus acesta, referitor la victoria lui Manchester United în faţa lui Bayern Munchen, în finala Ligii Campionilor.

Naţionala Angliei ocupă primul loc în Grupa 6 din preliminariile CM 2010, cu 12 puncte după 4 partide.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri