Cornel Ivanciuc: Lumea interlopă are şanse să devină partenerul oficial al PD-L

Thursday, 19 March 2009, 01:08 Sursă: Gardianul

Autor: Realitatea.NET

PD-L cultiva indivizi cercetati sau condamnati pentru infractiuni grave. Cazurile Ionel Mantog si Costel Iancu au oripilat opinia publica, dar presa a facut zid de netrecut si, pâna la urma, purtatorii stindardelor portocalii au trebuit sa se desparta de cei doi demnitari. Iancu este cercetat pentru constituirea unui grup infractional organizat, rapirea a trei persoane, lipsire de libertate, amenintare, lovire si tortura.

Partidul a continuat sa-l pastreze ca sef al APIA, si numai racnetele presei l-au determinat pe Boc  sa-l abandoneze pe Costel din brate. Un controversat caz de violenta s-a petrecut la Cluj, unde europarlamentarul Rares Niculescu, finul premierului Boc, a lovit o femeie intr-o discoteca. Pentru Niculescu, scandalul in public nu era o noutate, insa Boc a fost silit de imprejurari sa renunte la serviciile finului, care tocmai fusese nominalizat ca purtator de cuvânt al Guvernului.

Omer Radovancovici, primarul portocaliu al comunei Pojejena, din judetul Caras Severin, a fost arestat si condamnat pentru contrabanda in timpul mandatului, in anul 2007, iar dupa iesirea din puscarie PD-L l-a repus in scaunul de primar. Impotriva lui Mircea Man, presedintele CJ Maramures, a fost depusa o plângere la politie, pentru ca acesta a lovit-o cu picioarele pe consiliera Sanda Roman.

 

Citeşte mai mult în Gardianul 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri