3 zodii care au parte de cea mai grea suferință în dragoste în luna noiembrie

Monday, 11 November 2019, 09:35, Sursă: REALITATEA.NET

În luna noiembrie, 3 zodii vor avea mari suferințe în dragoste, care le vor ajuta să își înțeleagă mai bine sentimentele, dar și statutul relației lor. Astfel, aceste native vor avea parte de despărțiri, împăcări și chiar momente de confuzie. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Adaugă părerea ta

Iată care sunt cele 3 zodii care au parte de cea mai grea suferință în dragoste în luna noiembrie!

Berbec

După 11 noiembrie, Venus îți va influența pozitiv sectorul amoros. Vei simți nevoia să te așezi la casa ta și să investești mai mult timp și sentimente într-o relație pe termen lung. După 21, lucrurile vor începe să se complice. Un musafir neplăcut se va infiltra în viața ta și îți va provoca multe episoade de gelozie. Astfel, certurile cu persoana iubită îți vor aduce multe clipe de dezamăgire, dar și suferință. Încearcă să ai mai multă încredere în jumătatea ta și să nu lași pe nimeni să vă tulbure fericirea.

 

Capricorn

Simți nevoia să stai mai mult timp singură, iar acest lucru îți va aduce multe neînțelegeri în relația de cuplu. Scopurile ambițioase pe care ți le-ai setat și agenda încărcată te vor determina să iei o pauză de la relația pe care o ai în acest moment și să te concentrezi mai mult asupra carierei. Totuși, acest timp va fi extrem de benefic pentru tine, deoarece te va face să realizezi să sentimentele pentru cel drag sunt adevărate și că el este cel alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții. Luna plină de pe 14 noiembrie va aduce o schimbare pozitivă în relația ta. După furtună, răsare și soarele! După 21, Soarele se va afla în Casa Tranziției și vei începe să faci schimbări pozitive pe plan sentimental.

Mai multe pe divahair.ro.