Victorie de prestigiu pentru judo-ul românesc. Fetele de la Universitatea Cluj, bronz în Liga Campionilor. Reacția lui Cozmin Gușă

Saturday, 16 November 2019, 21:10 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

UPDATE | Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, a vorbit la Realitatea PLUS despre acest subiect.

"Este o mare victorie a fetelor noastre, intr-o competitie de mare prestigiu. Am fost foarte aproape si cu baietii sa ne batem pentru medalii, dar am pierdut la limita cu o echipa foarte puternica. Si ei sunt, insa, pe un drum bun, sunt foarte multumit. Le voi transmite felicitarile", a spus Cozmin Gușă la Realitatea PLUS.

"Fetele noastre au dovedit ca au spirit. Sunt tari! In judo, in afara de antrenament, tehnica si forta, trebuie sa existe si spiritul de luptator, sa poti sa demonstrezi pe tatami nu doar ca te-ai antrenat bine, ci si ca la un moment dat ai o explozie si faci diferenta, apropo de campaniile electorale.

Judo-ul nu este un sport la fel de popular ca fotbalul, dar probabil ca este mai prestigios si cu atat mai mare este meritul romanilor, este vorba despre Universitatea CSM Cluj", a completat șeful FR Judo.

Imagine

UPDATE | Medalie de bronz pentru România, la Judo, în Liga Campionilor. Sportivele de la Universitatea Cluj au învins la Lisabona și au urcat pe podium.

La finalul competiției, fetele s-au fotografiat cu președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, și cu antrenorul lor, Florin Bercean. 

-----------------------------

Știrea inițială

Sportivele clujence au ajuns în această fază după ce au învins campioana Rusiei. Și CSM București, în concursul băieților, va încerca să pună mâna pe prețioasele medalii oferite de Uniunea Europeană de Judo.

România participă la Liga Campionilor cu ce are mai bun.

La fete, este vorba de campioana Andreea Chițu, dar și de două sportive japoneze, naturalizate în România. În echipa băieților apare și Petr Zhukov, sportivul rus care a primit cetățenie română luna trecută. 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-18 19:02:21
Romeo

Ai grija cum te misti pe tatami,Cozmine,ca tare mi-e frica ca te paste un ippon!

Alte articole din: Ultimele Stiri