(P) Cupa Mondială FIFA ajunge la Bucureşti şi poate fi văzută la Băneasa Shopping City

Monday, 03 March 2014, 14:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cel mai râvnit trofeu al fotbalului mondial ajunge din nou la București in perioada 3-5 martie, înainte de a fi oferit echipei naționale care va câștiga Cupa Mondială™ FIFA 2014.

Vizita la București a trofeului face parte din Traseul Turneului Trofeului Cupei Mondiale™, organizat de Coca-Cola. Turneul a început în septembrie 2013 cu o ceremonie oficială la Rio de Janeiro și va purta trofeul mai bine de 148 000 de kilometri, prin 90 de țări, în decursul a 9 luni. Acesta continuă inițiativele Coca-Cola de a promova mișcarea ca parte a unui stil de viață echilibrat, fiind un susținător cu tradiție al sportului de performanță și al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia în activități fizice.

În România, prestigiosul trofeu este însoțit de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA, și de fostul internațional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generației de Aur și participant la 3 ediții consecutive ale Cupei Mondiale, ca ambasador român al al Trofeului Cupei Mondiale™.

Vino și tu să admiri și să te fotografiezi alături de Trofeul Cupei Mondiale™ FIFA pe 5 martie, în cadrul evenimentului special organizat în Băneasa Shopping City!

Pentru a obține mai multe informații despre Turneul Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA, despre itinerariu, interviuri în exclusivitate, fotografii și video, vizitează website-ul oficial www.fifa.com/trophytour, pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/trophytour) și contul de Twitter (www.twitter.com/trophytour / @trophytour).

Compania Coca-Cola a semnat parteneriatul cu FIFA în anul 1978 și este sponsor oficial al Turneului Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA, de la prima ediţie a acestuia, în anul 2006. Coca-Cola este prezentă pe toate stadioanele gazdă ale meciurilor din cadrul Cupei Mondiale™ FIFA încă din anii 1950.

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri