MIHAI STOICA. GATA! AU GĂSIT SOLUȚIA SĂ-L SCOATĂ DIN PUȘCĂRIE! INCREDIBIL!

Friday, 14 March 2014, 13:55 Sursă: Mediafax

MIHAI STOICA. Avocaţii lui Mihai Stoica susţin că, în sentinţa din dosarul Transferurilor, fost încălcată egalitatea de tratament din Constituţie, pentru că trei dintre cei opt inculpaţi au fost condamnaţi în baza vechiului Cod penal, iar ceilalţi conform noului cod.

Adaugă părerea ta

MIHAI STOICA. "Instanţa de rejudecare a condamnat în mod nelegal şi cu încălcarea flagrantă a principiului legii penale mai favorabile pe inculpatul Mihai Stoica (...) în ciuda faptului că legea în vigoare prevedea limite de pedeapsă vădit inferioare", spun apărătorii în cererea de contestaţie în anulare depusă la Curtea de Apel Bucureşti.

Totodată, potrivit cererii, în cazul lui MIHAI STOICA infracţiunile s-au prescris atât în ceea ce priveşte faptele de înşelăciune, cât şi cele de spălare de bani.

În cadrul contestaţiei în anulare, avocaţii lui MIHAI STOICA cer suspendarea executării deciziei din data de 4 martie.
"Este evident că pentru ambele infracţiuni de înşelăciune pentru care Mihai Stoica a fost condamnat legea penală mai favorabilă e noul cod. (...) Dacă la data intrării în vigoare era prescrisă răspunderea penală pentru evaziune fiscală şi spălare de bani nu se poate vorbi de conflict cu noul penal?", arată avocaţii în documentul citat.

Avocaţii lui MIHAI STOICA şi Cristian Borcea au depus la Curtea de Apel Bucureşti contestaţie în anulare în cazul condamnărilor la trei ani şi şase luni, respectiv şase ani şi patru luni, primite de cei doi în dosarul transferurilor de jucători.

Avocatul lui Mihai Stoica a depus în 7 martie sesizarea, care va fi judecată în 21 martie.

Contestaţia lui Cristian Borcea a fost înregistrată în 12 martie şi urmează să se stabilească data la care aceasta va fi judecată.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe managerul general al FC Steaua Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare şi pe fostul acţionar al FC Dinamo Cristian Borcea la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.