Messi aduce încrederea în viața bărbaților

Friday, 13 June 2014, 17:46 Sursă: REALITATEA.NET

Celebrul fotbalist argentinian, Lionel Messi, a devenit ambasadorul global Head & Shoulders în noua campanie care își dorește să aducă încrederea în viața de zi cu zi a bărbaților.

Adaugă părerea ta

Pornind de la ideea conform căreia pentru sportivi este capital să pășească pe teren cu certitudinea că vor ieși învingători, decizia de a-l alege pe Messi ca imagine globală a acestei campanii a venit natural. Lionel Messi este celebru, printre altele, pentru felul în care se concentrează la joc și energia pe care o emană atât timp cât este pe teren. Incredibila sa abilitate de concentrare se bazează pe încrederea în forțele proprii. Acesta este și motivul pentru care s-a alăturat acestui demers – head & shoulders: până la 100% fără mătreață, 100% încredere!

Messi reprezintă un etalon al succesului, performanței și încrederii pe care trebuie să le aibă oricine, indiferent de domeniul de activitate, acestea fiind calitățile care l-au plasat în galeria marilor sportivi ambasadori ai brand-ului Head & Shoulders.

Lionel Messi declară despre acest parteneriat: “Momentele de bucurie de pe terenul de fotbal sunt împărtășite atât de jucători, cât și de fanii din tribune. Head & Shoulders îți dă încrederea de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin de ele”.

Încrederea este un factorul-cheie care face parte din dorința de a împărtăși bucuria cu cei din jurul tău. Pentru a lua parte la acest moment trebuie să te simţi încrezător iar un lucru mărunt precum mătreţa poate sta în calea bunei tale dispoziţii. Prin jocul său, Lionel Messi, împărtașește încrederea și determinarea de a încerca să fie cel mai bun, idee pe care Head & Shoulders dorește să o promoveze în rândul tuturor bărbaților, adresându-se în mod direct unei probleme care poate afecta siguranța de sine.

Head & Shoulders Menthol oferă bărbaților încrederea necesară pentru a face față provocărilor de zi cu zi și a se bucura de fiecare moment, fiind creat special pentru a le oferi tot ceea ce au nevoie pentru a-si menține scalpul sănătos și părul curat: protecţie anti-mătreaţă, curăţare completă si păr ușor de aranjat.

Lionel Messi, spune despre ritualul lui de îngrijire: Rutina mea de dimineaţă este foarte rapidă. Deodorant, pastă de dinţi, şampon -desigur Head & Shoulders – şi nu prea multe alte lucruri, acestea sunt cele esenţiale”, adăugând: “ Înainte de meci sunt concentrat. După meci îmi place să fac un duş, să îmi schimb hainele şi să mă simt fresh”.