Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DEZVĂLUIRE incredibilă făcută de Andy Murray despre discuțiile din vestiarul de la Wimbledon

Tuesday, 24 June 2014, 14:24 Sursă: Mediafax

Cei mai mari microbişti de la Wimbledon sunt spaniolul Rafael Nadal, sârbul Novak Djokovici şi scoţianul Andy Murray, care stau "lipiţi" de televizoarele din vestiare pentru a urmări meciurile din Brazilia. De asemenea, cei trei jucători îşi aruncă săgeţi unii altora, vorbind mai mult despre fotbal decât despre tenis.

"Când intri în vestiar dimineaţa, toţi jucătorii discută numai despre asta. Asta este plăcut la tenis, este un sport global. Aşa că, atunci când ai o competiţie precum Cupa Mondială, toată lumea este interesată. Eu nu cred că Anglia a jucat prea rău în Brazilia. Cred că a evoluat mai bine împotriva Italiei, decât împotriva Uruguayului. Îmi place fotbalul, mă uit mult la el. Mă bucur când are loc Cupa Mondială, pentru că aşa am ce face seara, nu mai trebuie să îi ascult pe oameni discutând despre jocul meu de la Wimbledon", a spus scoţianul de 27 de ani.

Apoi, Murray l-a "înţepat" pe Rafael Nadal, pentru evoluţia mai puţin bună a Spaniei, care a fost eliminată, la fel ca Anglia, încă din faza grupelor: "Mulţi dintre jucătorii spanioli au fost cam tăcuţi în ultimele câteva zile."

În replică, Nadal s-a arătat foarte dezamăgit de performanţa jucătorilor pregătiţi de Vicente del Bosque. "Sunt trist. Toată lumea în Spania e tristă, dar asta nu mă motivează mai mult. Nu sunt mai motivat acum că Spania a ieşit devreme de la Cupa Mondială. Aşa e în sport, aşa e viaţa. E normal, se poate întâmpla. Nu e pentru prima oară când se întâmplă asta în sportul mondial, şi nici ultima dată. În sport, este un început pentru toate, dar şi un final", a completat Nadal.

Principalul favorit de la Wimbledon, sârbul Novak Djokovici, care a ales Bosnia-Herţegovina, Croaţia şi Grecia printre echipele favorite de la turneul brazilian, susţine că reprezentativele sud-americane sunt favorizate de condiţiile meteorologice, în timp ce Costa Rica reprezintă o mare surpriză.

Rusoaica Maria Şarapova susţine că nu este un mare fan al fotbalului, deoarece are obiceiul să rateze golurile din timpul partidelor. "Îmi place să mă uit la meciuri cu un grup de oameni care devin încântaţi. Personal, nu am fost un mare fan al fotbalului. Tot timpul am senzaţia că ratez golurile. Mă uit la un meci timp de 35 de minute şi nu se înscrie niciun gol, iar când mă duc să îmi iau un ceai sau ceva, se marchează", a explicat Şarapova.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT