"Borcea ar putea să moară în puşcărie"

Thursday, 19 June 2014, 18:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul lider al minerilor a vorbit, pentru "ring", despre starea de sănătate a fostului acţionar de la Dinamo. La începutul lunii martie, Cristi Borcea a fost închis după ce Tribunalul Bucureşti a decis condamnarea inculpaţilor în "Dosarul Transferurilor".

El a primit una dintre cele mai mari pedepse, 6 ani şi 4 luni. Dar marea grijă a lui Borcea sunt problemele de sănătate pe care le avea înainte de a fi condamnat, iar acum, în puşcărie, nu le poate trata aşa cum trebuie. Intoxicaţia cu mercur este una dintre acestea, pe care fostul acţionar o trata din 2011 şi de care nu a reuşit să scape.

Miron Cozma ştie cu ce dificultăţi se confruntă fostul dinamovist în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută pedeapsa în regim semideschis. "Borcea are probleme mari. «Shakira», el, care se dădea mare şi tare, are probleme mari, mari, mari de sănătate. Nu e numai cu inima, el trebuie să facă la două luni transfuzie pentru că are o concentraţie mare de mercur. Acolo, în puşcărie, cine să-i facă transfuzie? E complicat. Are probleme mari de sănătate Borcea şi o spun la modul foarte responsabil că, dacă nu se iau măsuri, ferească Dumnezeu, individul ăsta poate să moară în puşcărie. E păcat de el, că are cinci copii minori şi vreo 1.500 de angajaţi. Păcat de el, sincer", a declarat, pentru "ring", Miron Cozma.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL