Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

“În primele 30 de minute am avut 1.000 de aplicaţii şi am fost nevoiţi să suplimentăm stocul” (P)

Friday, 28 November 2014, 12:38 Sursă: REALITATEA.NET

Cu ocazia “Black Friday”, Banca Transilvania a lansat programul special de produse bancare la preţuri reduse sub genericul BANK FRIDAY, cu o ofertă spectaculoasă disponibilă doar pe 28 noiembrie. Oferta cuprinde atât produse destinate persoanelor fizice, cât şi IMM-urilor.

Sergiu Mircea, directorul de marketing al Băncii Transilvania, spune că succesul de care s-au bucurat promoţiile au depăşit chiar şi cele mai optimiste aşteptări: “În primele 30 de minute am avut 1.000 de aplicaţii şi am fost nevoiţi să suplimentăm stocul. Mai mult, stocul pregătit de credite pentru IMM-uri s-a epuizat după numai 15 minute şi l-am suplimentat.”

Oferta de BANK FRIDAY a BT cuprinde creditele de nevoi personale cu dobândă fixă de 6,5% şi creditele imobiliare cu dobândă variabilă pe toată perioada creditului (5,03% actualizată), 250 de puncte STAR şi 3 luni de graţie la cardurile STAR FORTE, dobândă de 5% în primul an pentru programele de economii pentru copii KIDCONT, 4% dobândă la depozitele la 6 luni, 3 luni gratuite şi dobândă garantată pentru planurile de acumulare şi protecţie AEGON “Fii Sigur”, precum şi internet şi mobile banking gratuit.

De asemenea, toate creditele pentru IMM-uri beneficiază de un discount de 50% la comisionul de analiză a dosarului şi de dobândă variabilă redusă (6,9% pe an, actualizată) la creditele în lei, precum şi de condiţii preferenţiale la Pachetele “Izi” şi “Izi+”.

Oferta Băncii Transilvania de BANK Friday poate fi consultată la www.bancatransilvania.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri