În premieră, Dan Puric dialog cu Rareş Bogdan despre tristețile și bucuriile românilor

Tuesday, 22 December 2015, 14:05, Sursă: REALITATEA.NET

În această seară, actorul Dan Puric, observator fin al emoţiilor traumatizante ale românilor, este invitatul la "Jocuri de putere", al lui Rareş Bogdan, un alt indragostit iremediabil de România. Vei afla de la un căutător neobosit al modelului naţional al succesului care sunt pericolele imediate pentru poporul său, cine a jefuit patria de valori şi de ce plânge românul în aşteptarea unui salvator naţional. Dar şi de ce este iubirea de ţară singura ancoră în viitor.

Iar de la ora 22.45 analiza continuă cu Marian Munteanu, care revine la "Jocuri de Putere" pentru un dialog despre perspectivele românilor în viitorul imediat, pe plan regional şi internaţional. Vei vedea câtă manipulare şi cât adevăr există în teoria care include specificul naţional într-un creuzet multinaţional al Europei secolului 21, dacă există riscul pierderii identităţii şi cum pot ieşi românii din capcanele geostrategice ale momentului.

Nu rataţi în această seară "Jocuri de Putere", alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi REALITATEA.NET!

Adaugă părerea ta
Alte articole din: