Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce a fost REŢINUT fostul MINISTRU DE INTERNE Cristian DAVID. Amănunte INCENDIARE

Wednesday, 21 January 2015, 18:22 Sursă: REALITATEA.NET

Lupta împotriva corupţiei mai retează un cap. Fostul ministru de Interne Cristian David a fost reţinut pentru o mită de 500.000 de euro într-un dosar care poate dubla numărul demnitarilor arestaţi în 2014.

În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte “Jocuri de Putere” pentru a afla de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi amănunte INCENDIARE din dosarul fostului şef al poliţiştilor.

Dar şi ce conţine declaraţia făcută timp de 12 ore în faţa procurorilor DNA de către fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, în dosarul Microsoft.

De la 22.00 la 22.30 veti afla in EXCLUSIVITATE care sunt pasii debarcarii lui Victor Ponta de l Palatul Victoria.

De la ora 22.30 vei descoperi de ce îşi măreşte Kievul efectivele cu 100 de soldaţi pentru fiecare din cei 700 de militari trimişi de ruşi în Estul Ucrainei.

De ce au ajuns politicienii occidentali şi consultanţii lor la concluzia că începe războiul? Cum se va schimba politica lumii în vremea noii Rusii? Care sunt provocările de securitate pentru România în 2015? Dar pentru Moldova şi Transnistria?

Vei afla care sunt cele mai sumbre scenarii pregătite la graniţa de Est a NATO şi cum poate evita România o implicare fără pagube.

Astă-seară, la “Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV, între 21.00 – 24.00!

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri